Eerste schoolweek

Walewyc Mavo

Programma introductieweek

De eerste week hebben we een introductieweek, een combinatie van kennismakingsactiviteiten en lessen. Je mentor neemt iedere dag de volgende dag met je door zodat je weet wat je mee moet nemen en waar je iedere dag moet zijn. Op deze manier maken we er een leuke week van waarin we elkaar leren kennen. 

 

Maandag 19 augustus

Op maandag komen alle leerlingen die een laptop hebben besteld bij The Rent-company de laptop ophalen. Hieronder kun je zien hoe laat jouw klas op school moet zijn en in welk lokaal. 

WMH1B

Mevrouw Verbunt

13:00 uur B000

WMH1A

Mevrouw van Beers

13:15 uur  

WM1C

Mevrouw Leijtens

13:30 uur  

WM1B

Meneer van de Broek

13:45 uur  

WM1A

Meneer van Bladel 

14:00 uur  

 

Dinsdag 20 augustus

Starttijd: 9:00 uur in het atrium van onze school
Vandaag is dan de eerste "echte" dag op de Walewyc. Je mentor gaat vandaag uitleggen wat we deze week gaan doen en legt uit hoe dingen op onze school werken. Ook geeft iedere mentor een introductie les over zijn/haar vak. 

 

Woensdag 21 augustus

Starttijd: per klas verschillend kijk in je rooster
Op woensdag starten we tot de kleine pauze met lessen volgens het rooster. Kijk dus goed in het rooster wat je met je mentor hebt opgeschreven hoe laat je op school moet zijn en in welk lokaal. Na de pauze gaan we in de middag activiteiten doen. Zo leer je je klasgenoten en mentor beter kennen. 

 

Donderdag 22 augustus 

Starttijd: 8:45 uur
Op donderdag gaan we activiteiten doen waarmee je je klasgenoten maar ook leerlingen en docenten van andere klassen gaat leren kennen. 

 

Vrijdag 23 augustus 

Starttijd: per klas verschillend kijk in je rooster
Vandaag volg je het 2e t/m 6e uur les volgens het rooster, daarna sluit je af bij je mentor en is de introductie week afgelopen.  

 

Maandag 26 augustus

?? uur - ingang voorzijde van onze school
Vanavond is de eerste ouderavond voor alle ouder(s)/verzorger(s). Ze maken kennis met je mentor en de ouder(s)/verzorger(s) van je klasgenoten.