Aanmelden

Wat leuk dat je je wilt aanmelden voor de Walewyc Mavo! Je bent van harte welkom. 
 

Zó ziet de aanmeldprocedure eruit:

1. Om een goede indruk van onze school te krijgen, bekijk je onze brochure en website en kom je langs tijdens een van de kennismakingsactiviteiten.

2.Wil je jezelf graag aanmelden voor de brugklas van de Walewyc en heb je je definitieve doorstroomadvies ontvangen van de basisschool. Dan kan je jezelf vanaf 18 maart digitaal aanmelden via het aanmeldformulier op onze website. Vervolgens kom je op een van de aanmeldavonden 25 of 26 maart 2024 (18.30-20.30u) bij ons langs om de aanmeldgegevens te controleren*. Zie ook het POVO-doorstroomschema
Wil je je na deze data aanmelden, neem dan contact op met Saskia Jessen, adjunct-directeur (s.jessen@walewyc.nl).

3. Wij nemen contact op met je leerkracht van de basisschool voor een ‘warme overdracht’, zodat we alvast iets meer over jou weten.

4. Op dinsdag 21 mei 2024 ontvangen jij, je ouders en de basisschool de uitslag van je toelating. 

5. Op dinsdag 11 juni 2024 verwelkomen we jou en alle nieuwe leerlingen op school. Dan maak je kennis met je klasgenoten en mentor. Zo ben je helemaal klaar voor een onvergetelijke schooltijd op de Walewyc!

 

Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar Saskia Jessen, adjunct-directeur onderbouw (s.jessen@walewyc.nl) of Jelle Fitters, leerlingcoördinator van de brugklas (j.fitters@walewyc.nl). Zij helpen je graag verder!

*Leerlingen met een extra ondersteuningsvraag horen binnen 6 tot 10 weken na de aanmelding of we passend onderwijs kunnen bieden op onze school.

Hier vind je de brief aan ouders van POVO met informatie over het aanmelden.

Walewyc Mavo